Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal: Cârţu (U Craiova) - Mi-ar plăcea să cred că după victoria cu CFR s-a relansat lupta la titlu

google
sorin cartu

Preşedintele clubului de fotbal Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că i-ar plăcea să creadă că după victoria cu 3-2 obţinută duminică seara cu liderul clasamentului CFR Cluj s-a relansat lupta pentru titlul de campioană, informează Agerpres.

"Mi-ar plăcea să cred că după victoria de aseară s-a relansat lupta pentru titlu. Adică să ne implicăm şi noi în viitoarele partide, vedem. Mai sunt cinci meciuri, s-ar putea să fie foarte disputată campioana. În orice caz, nu ne interesa că victoria noastră relansa lupta între CFR şi FCSB. Pentru noi e important obiectivul nostru, interesul nostru, ca să spun aşa. A fost un moment de 'black-out' la 1-2, ştiind ce greu e să revii într-un meci cu CFR. Dar inspiraţia şi atitudinea puştilor de la noi din echipă au contat", a spus Cârţu, reales în ziua meciului pentru un nou mandat de doi ani în funcţia de preşedinte al clubului.

Acesta a menţionat că în vară gruparea va efectua transferuri pentru a-şi completa lotul, însă nu vor fi schimbări majore.

"E clar că vine în vară o perioadă de transferuri şi se va acţiona. Dar nu în ideea în care dăm afară jucători ca să vină alţii, în niciun caz. Echipa asta trebuie îmbunătăţită, mai avem nevoie de un fundaş central pe care în momentul de faţă îl căutăm. În orice caz, e loc de mai bine. Şi vom lucra în echipă, eu voi veni cu propuneri şi discutăm. Deciziile se vor lua în echipă, aşa e cel mai bine", a explicat Sorin Cârţu.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a învins, duminică seara, cu scorul de 3-2, formaţia CFR Cluj, într-un meci disputat pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova în etapa a 4-a a play-off-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.