Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal Club Universitatea 1948 a transferat un fundaş elveţian

etimg.com
minge

Fotbal Club Universitatea 1948 anunţă faptul că fundaşul central Léo Lacroix a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, potrivit news.ro.

Născut în Laussane, Lacroix măsoară 1.97m şi este unul dintre cei mai înalţi jucători din lotul Craiovei. El a bifat prezenţe la echipe importante din Europa, cum ar fi: Sion, Saint-Éttiene, Basel sau Hamburg.
Fundaşul cu dublă cetăţenie, atât elveţiană, cât şi braziliană, Léo a evoluat în ultimele două sezoane în Australia, pentru Western United, unde a înregistrat 51 prezenţe şi a marcat de 3 ori.
În vârstă de 31 ani, Lacroix a bifat, alături de Basel, 2 prezenţe în Champions League şi 10 prezenţe în Europa League, cu Sion şi Saint-Éttiene.
La finalul anului 2018, Lacroix a debutat în premieră pentru naţionala Elveţiei, condusă la acel moment de Vladimir Petkovic, într-o partidă de verificare cu Qatar. Totuşi, până să fi debutat la naţionala mare, Léo bifase prezenţe şi pentru selecţionatele U18, U19 şi U21 ale Elveţiei.
Fundaşul central va îmbrăca tricoul cu numărul 4 la Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.