Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii olandezi stau pe ACE - Selecţionerii naţionalelor Olandei au trimis o scrisoare în care fac apel la răbdare şi calm

doxologia.ro
scrisoare

Selecţionerii naţionalelor feminine şi masculine ale Olandei au trimis o scrisoare comună în care le cer fanilor din ţara lor să arate răbdare şi solidaritate în faţa crizei sanitare provocate de pandemia de coronavirus, informează France Football, citată de Agerpres.

Sarina Wiegman, selecţionera echipei feminine a Olandei, şi omologul său masculin, Ronald Koeman, au adresat luni această scrisoare.

"Desigur, este ciudat că nu putem juca acum meciurile noastre internaţionale, că pregătirea unui mare turneu (JO pentru echipa feminină - n. r.) a devenit brusc foarte diferită sau nu mai este necesară (amânarea EURO 2020 în cazul naţionalei masculine - n. r.).

Citește și: Câte cazuri de coronavirus sunt, în realitate, în România? Doar așa ajungi să fii TESTAT!

Ne pare de asemenea foarte rău că vă lipsim, fani ai noştri, fiindcă nu putem avea împreună o frumoasă vară a fotbalului", se poate citi în această scrisoare publicată de site-ul Federaţiei olandeze, KNVB.

La Campionatul European, amânat pentru vara anului 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, Olanda este în grupă cu Ucraina, Austria şi o echipă care va fi cunoscută după meciurile de baraj, posibil România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.