Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal - Florin Bratu și Bogdan Lobonț au anunțat loturile naționale U20 și U21

www.skysports.com
Bogdan Lobonț

Selecționerii echipelor naționale de tineret, Florin Bratu și Bogdan Lobonț, au anunțat lista preliminară a jucătorilor din străinătate chemați la loturile Under 21, respectiv Under 20, la acțiunea din luna noiembrie.

Naționala de fotbal masculin U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia.

Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor. După jocul cu Georgia, disputat la începutul lunii septembrie, 1-1, în perioada 5-10 octombrie, tricolorii U21 au întâlnit Suedia U20, 1-0, și Mexic U21, 1-3, într-un cantonament în Spania.

Pe 16 noiembrie 2021, în deplasare, la Frosinone, pe Stadio Benito Stirpe, de la ora 18:30, ora României, elevii lui Florin Bratu vor întâlni Italia.

În plus, pe lângă acest meci, este posibil ca tinerii tricolori să mai dispute un joc de pregătire în luna noiembrie, însă pentru acesta se așteaptă încă o confirmare finală din partea federației respective.

Pentru aceste două partide, Florin Bratu a apelat la Radu Drăgușin (Sampdoria / Italia), Alexandru Țârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaș (Siena / Italia), Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria) și Daniel Birligea (Teramo Calcio / Italia).

De cealalată parte, România Under 20 are programate două meciuri de pregătire, cu Polonia, la Voluntari, pe 11 noiembrie, și cu Italia, în deplasare, pe 15 noiembrie.

Pentru această acțiune, selecționerul Bogdan Lobonț va apela la cinci jucători care evoluează în afara României: Eduard Duțu (Montevarchi/Italia), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia), Antony Petre (Bologna/Italia), Cosmin Oprean (Cittadella/Italia).

Tot azi, selecționerul primei reprezentative, Mirel Rădoi, a anunțat lista preliminară pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.