Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal: Prosinecki, numit selecţioner al naţionalei Muntenegrului

Meci Muntenegru - Lituania

Fotbal: Prosinecki, numit selecţioner al naţionalei Muntenegrului

Fostul internaţional croat Robert Prosinecki a fost numit vineri antrenor al naţionalei Muntenegrului, a anunţat Federaţia de fotbal a acestei ţări balcanice (FSCG), citată de AFP, anunță Agerpres.

Prosinecki, a cărei alegere a fost aprobată în unanimitate de comitetul executiv al Federaţiei, trebuie să semneze duminică un contract pe un an, se arată într-un comunicat al FSCG.

Fostul mijlocaş internaţional, component al echipei Croaţiei care s-a clasat pe locul al treilea la Cupa Mondială din Franţa din 1998, îi urmează lui Miodrag Radulovic, care nu şi-a reînnoit contractul în decembrie.

Prosinecki, 55 de ani, este al şaptelea antrenor al Muntenegrului de la independenţa ţării în 2006. El îşi va începe noul rol în timpul meciului amical al Muntenegrului împotriva Belarusului, pe 21 martie.

Prosinecki a fost antrenor secund al Croaţiei, selecţioner al Azerbaidjanului şi al Bosniei-Herţegovina. Pe parcursul unei cariere strălucite de jucător, a îmbrăcat succesiv tricourile echipelor Steaua Roşie Belgrad, alături de care a fost încoronat campion european în 1991, Real Madrid, FC Barcelona şi Sevilla FC, printre altele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.