Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal: Un suporter inculpat pentru agresarea portarului lui Arsenal, Aaron Ramsdale

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

Un spectator la meciul de fotbalTottenham Hotspur - Arsenal Londra, disputat duminica trecută, a fost inculpat pentru agresarea portarului lui Arsenal, Aaron Ramsdale, imediat după fluierul final al partidei din etapa a 20-a a Premier League câştigată de "tunari" cu 2-0, a anunţat, marţi, poliţia londoneză, citată de AFP, potrivit Agerpres.

Joseph Watts este acuzat de agresiune fizică, de aruncare cu obiecte în suprafaţa de joc şi de tentativă de intruziune în zona adiacentă terenului (cea situată între linia porţii şi tribune) stadionului lui Tottenham.

Individul de 35 de ani, rezident în Hackney, un cartier din nordul Londrei, va trebui să răspundă acestor capete de acuzare în faţa instanţei pe data de 17 februarie.

Aaron Ramsdale a fost ţinta unei tentative de agresiune din partea suporterului echipei Tottenham Hotspur, care a încercat să-l lovească cu piciorul la finalul derby-ului londonez.

În cursul serii, Spurs a condamnat acest incident, promiţând "cea mai severă măsură posibilă" împotriva agresorului.

Într-un comunicat dat publicităţii, conducerea lui Spurs a afirmat că a vizionat imaginile video înregistrate de camerele de supraveghere pentru a-l identifica pe suporterul agresor.

Incidentul s-a produs după fluierul final al derby-ului din nordul Londrei, unul din cele mai aşteptate din fotbalul englez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.