Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VfL Bochum şi Greuther Furth au promovat în prima ligă a campionatului Germaniei la fotbal

ofsaid fotbal arbitraj

Echipele VfL Bochum şi Greuther Furth au promovat în prima ligă a campionatului de fotbal al Germaniei, la finalul meciurilor ultimei etape a sezonului, disputate duminică.

Bochum s-a clasat pe primul loc în clasamentul final din Zweite Bundesliga, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia SV Sandhausen.

Greuther Furth a ocupat locul secund, la o diferenţă de trei puncte, graţie victoriei pe care a obţinut-o cu mari emoţii în faţa formaţiei Fortuna Dusselorf (scor 3-2), informează Agerpres.

Condusă cu 1-0 şi rămasă în zece jucători chiar înainte de pauză, Greuther Furth a reuşit totuşi să câştige acest joc de pe propria arenă, autorul golului victoriei fiind nigerianul Dickson Abiama, care a marcat la doar un minut după introducerea sa în joc (83).

Pe poziţia a treia s-a clasat Holstein Kiel, echipa cu cea mai bună apărare din liga secundă germană, care a ratat promovarea directă după două eşecuri consecutive cu acelaşi scor (2-3), ultimul dintre ele duminică, pe teren propriu în faţa formaţiei SV Darmstadt.

Holstein Kiel va disputa barajul pentru promovare/menţinere cu FC Koln, ocupanta locului 16 în prima ligă, de unde au retrogradat direct ultimele două clasate, Werder Bremen şi Schalke 04.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.