Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbaliştii de la FC Argeş şi-au reluat antrenamentele

Fotbaliştii de la FC Argeş au revenit la antrenamente după o pauză forţată de două luni cauzată de pandemia de COVID-19 care a afectat tot sportul mondial. Jucătorii au primit, sâmbătă, rezultatele primului test de coronavirus pe care l-au efectuat vineri, acestea fiind negative, potrivit news.ro.

După ce medicii şi-au dat acordul, alb-violeţii au efectuat în sâmbătă dimineaţă primul antrenament. Şedinţa de pregătire a fost programată în grupuri de câte 4 persoane, aşa cum cere protocolul emis de Ministerul Sănătăţii. Antrenorul Ionuţ Badea şi colaboratorii săi, au stabilit ca antrenamentul să se desfăşoare pe cele trei terenuri de iarbă din cadrul stadionului Nicolae Dobrin. Primul antrenament a fost unul de reacomodare la efort, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare, intensitatea şedinţelor de pregătire să crească treptat.

După aproximativ două ore, fotbaliştii şi staff-ul tehnic au revenit la hotelul la care echipa efectuează cantonamentul.

În acest stagiu de pregătire centralizată de două săptămâni, principalul grupării din Trivale a programat pentru elevii săi şi câteva teste fizice pentru a avea un punct de plecare în pregătirea fizică, informează gruparea piteşteană.

Sezonul se va relua la începutul lunii iulie cu un play-off, în care vor juca primele şase clasate din liga secundă, într-o singură manşă, echipele urmând să intre cu punctele înjumătăţite: UTA Arad(25 p), CS Mioveni(20 p), Turris Turnu Măgurele(20 p), FC Argeş, Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti câte 19 puncte fiecare. Play-off-ul este programat să înceapă pe 4 iulie, urmând ca UTA, CS Mioveni şi Turris Turnu Măgurele să dispute 3 meciuri acasă şi 2 în deplasare, în timp ce FC Argeş, Petrolul şi Rapid să joace 2 meciuri acasă şi 3 în deplasare.

4, 11, 18, 25 iulie şi 1 august sunt datele celor cinci runde care se vor juca în acest play-off, în timp barajul pentru promovarea în Liga I a fost programat pentru data de 5 august. Ordinea meciurilor din play-off urmează să fie stabilită în scurt timp de Federaţia Română de Fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.