Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbaliştii naţionalei Iranului îi acuză pe responsabilii federaţiei lor că i-au 'uitat complet'

ilfovsport.ro
minge fotbal

Fotbaliştii naţionalei Iranului i-au acuzat pe responsabilii federaţiei lor că i-au "uitat complet", într-o scrisoare publicată pe reţelele de socializare în plină campanie de calificare pentru Cupa Mondială 2022, transmite AFP.

"Victoriile noastre au devenit normale pentru (responsabilii Federaţiei iraniene) şi în loc să ne susţină mai mult, ne-au uitat complet", au afirmat jucătorii într-un mesaj distribuit pe Instagram de "Team Melli", supranumele selecţionatei Iranului.

"Este necesar ca oamenii să fie informaţi în legătură cu problemele extravagante cărora echipa naţională trebuie să le facă faţă", au adăugat jucătorii, deplângând o situaţie care, potrivit lor, "nu este deloc demnă de numele ţării noastre".

După victoria sa de joi în faţa Libanului (2-1), în etapa a cincea a preliminariilor zonei asiatice, Iranul este lider în Grupa A, cu 13 puncte. Primele două clasate se califică direct la Cupa Mondială 2022.

"De un an de zile purtăm tricouri vechi şi trebuie să le punem din nou de fiecare dată după ce le spălăm", au explicat jucătorii.

La câteva ore după această declaraţie, Federaţia iraniană a reacţionat, promiţând să susţină echipa.

"Team Melli are nevoie de susţinere şi sperăm că toată lumea rămâne alături de federaţie pe acest drum", a declarat la televiziunea de stat purtătorul de cuvânt al federaţiei, Hossein Charifi.

El a promis că preşedintele federaţiei "încearcă să rezolve problemele", potrivit Agerpres.ro.

În ultimii ani, autorităţile sportive din această ţară au afirmat că sancţiunile americane au blocat accesul federaţiei la mai multe milioane de dolari, fonduri provenite de la FIFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.