Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul armean Henrih Mhitarian nu a ajuns la un acord cu AS Roma pentru prelungirea contractului (presă)

www.tuttosport.com
Dzeko, Florenzi AS Roma

Fotbalistul armean Henrih Mhitarian nu a ajuns deocamdată la un acord cu AS Roma pentru prelungirea contractului, scrie Corriere dello Sport, potrivit AGERPRES.

Henrih Mhitarian, un mijlocaş ofensiv de 32 de ani, de departe cel mai cunoscut fotbalist armean al ultimilor ani, este sub contract cu Roma până în iunie 2022. Fotbalistul nu a acceptat până acum prelungirea contractului, propusă de gruparea din capitala Italiei. După primele întâlniri cu Mino Raiola, agentul jucătorului, nu s-a ajuns la un rezultat definitiv.

Mhitarian are 30 goluri în 88 de selecţii pentru naţionala Armeniei, repartizată în Grupa J a preliminariilor CM 2022 (zona Europa), din care mai fac parte Germania, România, Islanda, Macedonia de Nord şi Liechtenstein.

Citește și: Live video! Sișu le cere oamenilor să nu le respecte noile restricții: ‘Ați înnebunit la cap?’ .

Din cauza unei accidentări, mijlocaşul nu este în lotul Armeniei pentru primele meciuri din preliminarii, de la sfârşitul acestei luni. Selecţionata antrenată de spaniolul Joaquin Caparros a câştigat întâlnirile cu Liechtenstein (1-0 în deplasare) şi Islanda (2-0 acasă), iar miercuri va primi vizita României.

Fost elev al lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, Mhitarian a trecut pe la Borussia Dortmund, Manchester United şi Arsenal. Site-ul FIFA a scris săptămână trecută că armeanul este unul dintre fotbaliştii experimentaţi care merită să fie prezenţi la un mondial şi că el a fost în acest sezon unul dintre cei mai buni jucători din Serie A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.