Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Bogdan Mitrea, căpitanul echipei slovace Spartak Trnava, a fost lovit de un suporter intrat pe teren la meciul cu Slovan Bratislava

Bogdan Mitrea

Bogdan Mitrea (31 de ani), căpitanul echipei slovace Spartak Trnava, a avut parte de un moment neplăcut, duminică, la derby-ul de pe terenul lui Slovan Bratislava, scor 2-0. Fostul fundaş de la Viitorul Constanţa şi FCSB a fost lovit de un suporter al gazdelor care a pătruns pe teren, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Adevarul despre pensii- Dan Barna aruncă bomba

Potrivit sport24.pluska.sk, incidentul a avut loc spre finalul partidei de la Bratislava, când Slovan conducea cu 2-0, după golurile lui Sporar şi Drazic. Între jucătorii celor două echipe a intervenit un conflict chiar în interiorul uneia dintre porţi, iar un suporter al echipei Slovan Bratislava a pătruns pe teren şi l-a lovit cu piciorul pe Bogdan Mitrea.

Mitrea s-a prăbuşit pe gazon, iar suporterul gazdelor a fost imobilizat rapid de forţele de ordine aflate în zonă. După joc, fundaşul a explicat că astfel de incidente apar şi în ţara natală la meciuri între rivale.

Citește și: Interesant! Procurorul care se ocupă de cazul Caracal a intrat în concediu medical

“În România se întâmplă la fel, peste tot e la fel. Astfel de meciuri produc emoţii puternice. Clar, nu ar fi trebuit să se întâmple asta. Nu am înţeles decizia arbitrului, care nu a întrerupt jocul şi nu a intervenit. Acel fan nu ar fi trebuit să ajungă la noi”, a declarat Mitrea, potrivit sursei citate.

De asemenea, Dominik Greif, portarul lui Slovan, ar fi fost afectat de o petardă care a explodat lângă acesta, în careul de 16 metri.

Bogdan Mitrea evoluează la Spartak Trnava de la începutul sezonului actual. După opt runde, echipa românului ocupă locul 5 în prima ligă slovacă, cu 13 puncte. În cariera sa, fundaşul a mai jucat pentru Poli Iaşi, Viitorul Constanţa, Ascoli, FCSB, AEL Limassol şi Doxa.

Citește și: Eugen Teodorovici a luat decizia! Ce se întâmplă cu proiectul privind închisoarea pentru datornici

Incidente asemănătoare au avut loc şi în Liga 1. Un caz similar este cel de la meciul Petrolul Ploieşti-FCSB, din data de 30 octombrie 2011, când un suporter al gazdelor a intrat pe teren şi l-a lovit şi scuipat pe fundaşul George Galamaz. Diagnosticul primit de fotbalistul lui FCSB de la acea vreme a fost traumatism craniocerebral prin agresiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.