Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Borussiei, Nuri Şahin şi-a anunţat retragerea din naţionala Turciei

Getty Images
Mircea Lucescu

Fotbalistul echipei Borussia Dortmund, Nuri Şahin, în vârstă de 29 de ani, şi-a anunţat, joi, retragerea din naţionala Turciei, a cărei selecţioner este Mircea Lucescu.

"Când am început să joc fotbal cel mai mare vis al meu era să joc pentru ţara mea. Viaţa mi-a oferit, rând pe rând, tot ce mi-am dorit. Am jucat pentru echipa naţională, la diverse categorii de vârstă, în aproape 100 de meciuri. Fiecare minut în care am păşit pe teren purtând acel echipament a fost de mândrie maximă. Eu cred în puterea schimbării, în beneficiile predării ştafetei la momentul oportun. Avem o generaţie care ne poate aduce cele mai mari succese în următorii 10-15 ani, cu o planificare bună. Consider că este necesară o schimbare pentru viitor. De aceea, pentru a da posibilitatea unui alt viitor, vreau să anunţ că mi-am încheiat cariera la echipa naţională", a notat Şahin într-un comunicat postat pe reţelele de socializare.

Nuri Şahin a jucat pentru prima reprezentativă a Turciei în perioada 2005-2017, în 51 de meciuri, şi a înscris două goluri. Echipa Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, va întâlni, joi, la Cluj-Napoca, reprezentativa României, într-un meci amical, conform news.ro.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.