Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul brazilian Neymar scapă de dosar penal: După ce au cerut cinci ani de închisoare, procurorii au renunțat la acuzații

Un tribunal spaniol din Barcelona i-a achitat marţi pe starul brazilian Neymar şi pe alţi inculpaţi acuzaţi de fraudă şi corupţie în cazul privind transferul fotbalistului de la Santos la FC Barcelona, în 2013, după ce procurorii au renunţat la toate acuzaţiile, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Procesul a avut loc în urma unei plângeri formulate de firma DIS, care deţinea 40% din drepturile lui Neymar pe când juca la Santos. Compania susţine că partea sa din suma de transfer a fost diminuată, din cauză că adevărata valoare a tranzacţiei a fost subestimată.

DIS a susţinut în instanţă că a pierdut bani în urma acelui transfer şi a solicitat o sentinţă de cinci ani închisoare pentru Neymar şi o amendă totală de 149 de milioane de euro pentru inculpaţi.

Clubul FC Barcelona a spus la momentul transferului lui Neymar că a plătit suma de 57,1 milioane de euro, din care 40 de milioane au revenit familiei atacantului care joacă acum la Paris Saint-Germain. DIS a primit o cotă de 40 la sută din restul de 17,1 milioane de euro care au ajuns la Santos.

În octombrie, procurorul Luis Garcia Canton a cerut instanţei să-i achite pe toţi acuzaţii, deoarece nu există nici cel mai mic indiciu de infracţiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.