Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul bulgar Bozhidar Chorbadzhiysk a fost împrumutat de FCSB de la CSKA Sofia

www.gsp.ro
FCSB

FCSB a anunțat, marți, împrumutul fotbalistului bulgar Bozhidar Chorbadzhiysk (24 de ani), de la CSKA Sofia, anunță MEDIAFAX.

Fotbalistul a evoluat din 2015 la CSKA Sofia, alături de care a strâns 106 apariții și opt goluri. La naționala Bulgariei, acesta a acumulat opt selecții.

Citește și: Andrei Caramitru îi arată colții lui Moise Guran: ‘Are o postare halucinantă’

Fundaşul central din Bulgaria este al 14-lea transfer efectuat de vicecampioana României în această vară, după Ionuţ Vână, Răzvan Oaidă, Darius Olaru (va mai evolua la Gaz Metan până în iarnă), Ionuţ Panţîru, Lukasz Gikiewicz, Diogo Salomao, Claudiu Belu-Iordache, Thierry Moutinho, Sorin Şerban, Aristidis Soiledis,Valentin Creţu, Andrei Marc şi Adi Popa.

"FCSB anunță că a ajuns la un acord cu CSKA Sofia FC pentru împrumutul fundașului central Bozhidar Chorbadzhiyski, cu opțiune de transfer definitiv din partea clubului nostru. Bulgarul în vârstă de 24 de ani a efectuat marți vizita medicală și se va alătura lotului în cursul zilei de miercuri. Bozhidar va purta tricoul cu numărul 48. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!", se arată în comunicatul emis de FCSB.

Citește și: Șeful INML face anunțul! Rezultatele au fost doar preliminare, continuăm expertizele

”Sunt foarte fericit să mă aflu aici și sper să fiu de ajutor pentru echipă. Voi da tot ce am mai bun la antrenamente și în meciuri”, a declarat Chorbadzhiyski, după ce a semnat cu FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.