Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul francez Kurt Zouma a fost condamnat de justiţia britanică la 180 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru rele tratamente aplicate pisicii sale

daily express
 Kurt Zouma

Fotbalistul francez Kurt Zouma a fost condamnat, miercuri, de justiţia britanică la 180 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru rele tratamente aplicate pisicii sale, după difuzarea unei înregistrări video pe reţelele de socializare care a provocat indignare în Anglia, informează AFP, citat de Agerpres.

Jucătorul echipei West Ham United, în vârstă de 27 de ani, care a pledat vinovat în faţa instanţei, a primit totodată interdicţia, din partea tribunalului Thames Magistrates din Londra, să deţină o pisică timp de cinci ani.

Judecătoarea Susan Holdham a descris actele sale drept "ruşinoase şi inadmisibile".

Zouma a apărut în imaginile difuzate lovind cu piciorul pisica sa, faptele datând din 6 februarie.

Cele două pisici ale fotbalistului au fost încredinţate unei societăţi de protecţie a animalelor (RSPCA), care a şi demarat procedurile în instanţă împotriva lui Kurt şi Yoan Zouma, fratele acestuia care a difuzat înregistraarea, în virtutea legislaţiei pentru protecţia animalelor.

West Ham United l-a sancţionat pe Kurt Zouma cu "cea mai mare amendă posibilă" după difuzarea videoclipului în care fotbalistul lovea o pisică, ceea ce a scandalizat Anglia.

Amenda maximă pe care o poate aplica un club unui jucător al său este de obicei salariul de două săptămâni, care în cazul francezului s-ar ridica la aproape 300.000 de euro.

O petiţie care solicita acţiuni în justiţie împotriva lui Zouma a adunat peste 170.000 de semnături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.