Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul francez Paul Pogba: 'Insultele rasiste sunt ignoranţă şi mă motivează ca să lupt pentru generaţia următoare'

Paul Pogba

Fotbalistul francez Paul Pogba, component al echipei Manchester United, a notat, duminică, pe Twitter, că insultele rasiste reprezintă doar “ignoranţă” şi îl motivează să lupte pentru generaţia următoare.

“Strămoşii mei şi părinţii mei au suferit pentru ca generaţia ma să fie liberă astăzi, să muncească, să călătorească cu autobuzul, să joace fotbal. Insultele rasiste sunt ignoranţă şi doar mă fac mai puternic şi mă motivează ca să lupt pentru generaţia următoare”, a notat Pogba.

Atac puternic al aviației israeliane în Siria. Au fost atacate ținte pentru a împiedica un atac al dronelor iraniene (armată)

Mijlocaşul Paul Pogba a devenit ţinta atacurilor rasiste pe reţelele de socializare, după ce a ratat un penalti în meciul pe care echipa lui, Manchjester United, l-a terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Wolverhampton, în etapa a II-a din Premier League.

Pogba, 26 de ani, nu este singurul jucător victimă a rasismului în ultimele zile. Atacantul formaţiei Chelsea Tammy Abraham, 21 de ani, a fost şi el ţinta unor astfel de jigniri pe reţelele de socializare după ce a ratat ultima lovitură de la 11 metri din Supercupa Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.