Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul german Jerome Boateng refuză să depună mărturie în apel şi nu acceptă o înţelegere în procesul de violenţă conjugală

Jerome Boateng

Fostul fundaş al naţionalei de fotbal a Germaniei şi al echipei Bayern Munchen, Jerome Boateng, a refuzat joi să depună mărturie la termenul de apel formulat după ce a fost condamnat pe 9 septembrie la o amendă de 1,8 milioane de euro pentru violenţă conjugală în 2018, şi a refuzat o ofertă a instanţei pentru o înţelegere, scrie DPA.

"Clientul meu neagă acuzaţiile şi nu va comenta în niciun fel. Chiar dacă va fi un proces lung şi greu, nu doreşte să accepte o ofertă pentru un acord", a spus avocatul acestuia.

Boateng, condamnat pe 9 septembrie 2021 la o amendă de 1,8 milioane de euro pentru violenţă conjugală în 2018, a făcut apel la acest verdict, potrivit Agerpres.

Parchetul din Munchen a cerut 18 luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 1,5 milioane de euro contra fostului jucător al lui Bayern Munchen, câştigător al Cupei Mondiale în 2014 cu naţionala Germaniei. Boateng riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare.

Jerome Boateng a negat formal faptele.

Victima a relatat că, atunci când se aflau în vacanţă în Caraibe, jucătorul a aruncat spre ea cu o lanternă, în timpul unei dispute. După ce a ratat-o, Boateng a aruncat spre ea cu o cutie izotermă, rănind-o la braţul drept.

Potrivit lui Boateng, iubita sa a fost cea agresivă, rănindu-l la o buză după ce l-a lovit.

Jerome Boateng nu a mai fost convocat la prima reprezentativă din 2019, când echipa a fost remaniată de selecţionerul de atunci, Joachim Loew, după eliminarea prematură de la Cupa Mondială din Rusia (2018). Actualul selecţioner, Hansi Flick, nu l-a convocat pe Boateng pentru partidele din luna septembrie, din preliminariile CM 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.