Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Olivier Giroud, după câștigarea Ligii Europa: 'Este ceva deosebit să câştig un trofeu european la zece luni după ce am câştigat Cupa Mondială'

Sky Sports
Olivier Giroud

Fotbalistul echipei Chelsea, Olivier Giroud, a declarat miercuri seară, după câştigarea Ligii Europa, că este foarte mândru de faptul că a obţinut acest trofeu, succes venit la zece luni după ce s-a impus cu naţionala Franţei la Cupa Mondială, informează AFP, relatează News.ro.

Citește și: Antrenorul echipei Arsenal Londra, Unai Emery: 'Suntem dezamăgiţi, dar per total am făcut un nou pas pentru a deveni mai buni'

“Este ceva deosebit să câştig un trofeu european la zece luni după ce am câştigat Cupa Mondială. Sunt foarte mândru că am câştigat al doilea trofeu cu Chelsea în doi ani. Sper că vor veni şi altele. A fost o seară specială pentru mine. Sunt mulţumit şi mândru că fac parte din această echipă, care merita să câştige ceva în acest an”, a spus Giroud.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat, miercuri seară, pentru a doua oară Liga Europa, învingând în finala de la Baku rivala din Premier League Arsenal Londra, cu scorul de 4-1.

Giroud a încheiat competiţia pe primul loc în topul marcatorilor, cu 11 reuşite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.