Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Ronaldo Vieira a fost victima atacurilor rasiste în timpul meciului Sampdoria-AS Roma

Ronaldo Vieira (21 de ani) a fost victima atacurilor rasiste în timpul partidei disputate de echipa sa, Sampdoria, împotriva lui AS Roma, pe teren propriu. Fanii oaspeților l-au înjurat pe mijlocașul central și au imitat sunete de maimuță, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

La finalul partidei, Vieira a declarat că a auzit tot ce s-a întâmplat în tribune și că astfel de episoade nu trebuie să se mai repete. ”Am auzit ce s-a scandat din tribune. Se întâmplă foarte des aceste lucruri și nu este deloc în regulă. Gesturile de acest fel sunt inacceptabile.”, a declarat fotbalistul la interviurile de la finalul meciului. Ulterior evenimentelor, clubul AS Roma a luat atitudine și a emis un comunicat de presă prin intermediul căruia și-a arătat indignarea față de acțiunile suporterilor. Clubul din capitala Italiei a anunțat că va face tot posibilul ca vinovații să răspundă în fața legii.

”AS Roma dorește să prezinte scuze fotbalistului Ronaldo Vieira pentru abuzul rasist la care a fost supus. Roma nu tolerează rasismul de niciun fel, iar clubul va sprijini autoritățile în identificarea și interzicerea pe stadioane a tuturor fanilor care l-au acuzat pe Ronaldo Vieira.”, sună comunicatul emis de AS Roma pe site-urile de socializare oficiale.

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

Ronaldo Vieira este născut în Guineea-Bissau, dar a ales să reprezinte naționala Angliei, fiind component al selecționatei U21. El s-a format la centrele de copii și juniori ale clubului Leeds, iar în 2016 a făcut pasul la seniori. În 2018, mijlocașul de 1.80 m a fost vândut la Sampdoria, pentru 7.1 milioane de euro, unde este titular meci de meci. Până în acest moment, a prins 23 de meciuri și a oferit o pasă decisivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.