Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalul are acum nevoie de suporterii săi în arenele sportive, pentru că, la final, fanii sunt cei care contează cel mai mult, transmite LPF

stiripesurse.ro
suporteri tribune

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) afirmă, într-un comunicat dat publicităţii marţi, că fotbalul are acum nevoie de suporterii săi în arenele sportive, pentru că, la final, fanii sunt cei care contează cel mai mult, potrivit news.ro.

"Salutăm intenţia comună a Ministerului Tineretului şi Sportului, Ministerului Sănătăţii şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă de a permite în, cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă, revenire spectatorilor pe arenele sportive.

Liga Profesionistă de Fotbal va continua dialogul activ purtat cu  Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii în perioada pandemiei, cu privire la revenirea suporterilor pe stadioanele pe care se desfăşoară competiţia CASA Liga I şi va furniza în continuare materiale şi proceduri, care să sprijine experţii instituţiilor abilitate în crearea cadrului general de acces pe arenele sportive.

Citește și: DOSAR `Întreg județul Suceava a fost lipsit de PROTECȚIA INSTITUȚIONALĂ`...

”Sportul Rege” a demonstrat în perioada pandemiei faptul că respectarea regulilor transmise de autorităţi poate duce spre revenirea la o viaţă normală.

Fotbalul are acum nevoie de suporterii săi în arenele sportive, pentru că, la final, fanii sunt cei care contează cel mai mult.

Citește și: BREAKING Dedesubturile dosarului primarului Chirica

Totodată, ţinem să salutăm şi implicarea FRF în acest demers şi să subliniem importanţa existenţei unei cooperări constructive între Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal, dincolo de disputele inerente generate de diferenţele de opinii normale într-un fotbal, care garantează şi susţine dreptul la libera exprimare, precum şi alte valori fundamentale: transparenţă, integritate, solidaritate şi, nu în ultimul rând, responsabilitate", se arată în comunicatul LPF.

Vicepremierul Dan Barna a anunţat, luni, că Guvernul a agreat posibilitatea organizării de evenimente sportive pilot cu spectatori, însă cu condiţia ca aceştia să fie vaccinaţi sau să prezinte rezultatul unui test de coronavirus negativ.

Guvernul doreşte ca primul meci test să fie finala Cupei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.