Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto - Suporterii Dinamo au băgat un polițist în spital, într-o bătaie generală, la Galați

suporteri

Un polițist de la Seviciul Rutier a fost rănit și a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o piatră. Incidentul a avut loc joi în timpul unui conflict între suporterii echipelor de fotbal Oțelul Galați și Dinamo București.

Incidentul s-a produs joi, în jurul orei 20.20, chiar înainte de startul partidei de fotbal de la Galați. Un polițist din cadrul Poliției Municipiului Galați – Biroul Rutier, în timp ce dirija traficul rutier într-o intersecție aflată în apropierea stadionului, a intervenit pentru a aplana un incident dintre suporterii celor două echipe.

„Incidentul ar fi pornit de la faptul că ocupanții unui autovehicul, aflat în mișcare în zona respectivă, suporteri ai uneia dintre echipele de fotbal, ar fi adresat injurii unui grup de suporteri prahoveni, susținători ai celeilalte echipe, care se deplasau pe aleea pietonală către stadion. Polițistul a procedat la oprirea autovehicului, iar în momentul când s-a apropiat pentru verificarea actelor conducătorului auto, precum și celorlalți pasageri, a fost lovit în zona capului cu o piatră care a fost aruncată de o persoană din grupul de suporteri aflați pe trotuar”, a aunțat IPJ Galați.

Polițistul a fost rănit și a fost transportat la spital. El a rămas internat.

26 de persoane au fost duse pentru audieri la sediul Secției 2 Poliție Galați. În urma anchetei s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din satul Păulăști, județul Prahova este cel care a aruncat cu piatra în direcția autoturismului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ultraj, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Vineri, el va fi dus Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive.

De asemenea, celelalte persoane duse la sediul unității de poliție au fost sancționate contravențional de către reprezentanții Jandarmeriei Galați.

UDATE 12 mai 12:42 Poliția a dat amenzi

Zeci de amenzi au fost date în urma partidei de fotbal Oțelul Galați-Dinamo București. Jandarmii au stabilit sancțiunile care i-au vizat pe suporterii care s-au agresat în jurul stadionului gălățean. În timpul incidentelor, un polițist a fost lovit în cap cu o piatră și a ajuns la spital.

Jandarmeria Galați anunță că a aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 18.000 lei, cu ocazia desfășurării partidei de fotbal dintre Oțelul și Dinamo care a avut loc joi seara, pe Stadionul Oțelul din Galați.

Zeci de suporteri s-au luat la bătaie în stradă. Agresorii au fost duși la audieri și au fost amendați.

„În jurul orei 20:30, înaintea începerii partidei de fotbal, un grup de 26 suporteri ai echipelor Dinamo București și Petrolul Ploiești care au efectuat deplasarea la Galați, neorganizat, cu autoturisme personale, s-au provocat reciproc în zona arenei sportive, fapt ce a impus luarea măsurii conducerii acestora la Secția 2 Poliție, în vederea identificării. 19 dintre suporteri au fost sancționați pentru provocarea și participarea la scandal, în locuri publice, cât și pentru săvârșirea în public de fapte sau gesturi obscene, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 18.000 lei”, a anunțat Jandarmeria Galați.

Pentru 15 suporteri a fost aplicată și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competiții sportive de tipul meciurilor de fotbal pentru o perioadă de un an, a precizat Jandarmeria.

În timpul incidentelor, un polițist de la Seviciul Rutier a fost rănit și a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o piatră. El dirija traficul rutier într-o intersecție aflată în apropierea stadionului și a intervenit pentru a aplana incidentul provocat de suporteri.

În urma anchetei s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din satul Păulești, județul Prahova este cel care a aruncat cu piatra în direcția autoturismului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ultraj, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Vineri, el va fi dus Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.