Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - ALERTĂ în Capitală: un bărbat a fost SĂLTAT de trupele speciale după ce a amenințat că aruncă o benzinărie în aer

expresspress.ro
mascati

A fost alertă, în urmă cu puțin timp, în Capitală. Trupele speciale ale Poliției Românie l-au ridicat pe un bărbat după ce acesta a amenințat că aruncă în aer o benzinărie. Omul susținea că are în mașină nu mai puțin de 20 de tone de cuie. În zonă, traficul a fost blocat și echipajele SIAS au intervenit de urgență.

Citește și: Va fi SHOW TOTAL! Anamaria Prodan a anunțat că întră în politică

"Astăzi, în jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunțat că intenționează să  își detoneze mașina, având capacitatea de a face victime.
Bărbatul a fost localizat, identificat și în prezent este în custodia polițiștilor.
Autoturismul său a fost depistat în sectorul 3, în zona B dului Corneliu Coposu. Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacute și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale.
Masuri specifice sunt aplicate și de către Serviciul Român de Informații prin structura Antiteror, precum și prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române", anunță Poliția Capitalei.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.