Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto | Imaginea care o pune într-o situație stânjenitoare pe Gabriela Firea: Cum a fost surprins Ștefan Godei, boss-ul azilelor groazei, în preajma sa

Radu Pop

Foto | Imaginea care o pune într-o situație stânjenitoare pe Gabriela Firea: Cum a fost surprins Ștefan Godei, boss-ul azilelor groazei, în preajma sa

Ies la iveală noi amănunte despre legătura dintre ministrul Familiei, Gabriela Firea, și Ștefan Godei, boss-ul de la azilele graozei.. După ce au ieșit la iveală informații despre faptul că acesta i-a fost consilier personal, în mass-media au apărut imagini cu acesta în timp ce se află lângă soția lui Florentin Pandele, pe când Gabriela Firea era primar general. Ulterior, ministrul Familiei a clarificat angajarea acestuia la cabinetul senatorial.

În fotografia difuzată de România TV se observă cum Ștefan Godei, reținut acum în dosarul care a șocat România, o filmează pe Gabriela Firea în timp ce dă declarații din postura de edil al Capitalei.

Pe de altă parte, unele surse au susținut la postul TV faptul că Gabriela Firea și Florentin Pandele ar urma să dea cu subsemnatul la DNA, după ce Godei ar fi dat totul în vileag în fața procurorilor.

Între timp, și la PSD se vorbește despre o ședință care ar urma să aibă loc la începutul săptămânii vitoore, în cadrul căreia Gabriela Firea să dea explicații despre scandalul azilelor, scandal în care numele acesteia a fost vehiculat.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.