Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Ninsoarea face ravagii: Drumuri blocate de copaci căzuți, zăpadă abundentă și drumuri impracticabile

Cipri Pasc, Facebook
Drum zapada Cluj

Traficul rutier este complet blocat, luni, pe DN 13 A, între localităţile Praid şi Lupeni, judeţul Harghita, din cauza zăpezii abundente şi a copacilor căzuţi pe carosabil. Din acelaşi motiv, traficul este întrerupt şi pe DN 75, între localităţile Băiţa Plai şi Vârtop, judeţul Bihor, informează News.ro.

Centrul Infotrafic anunţă că, luni, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers pe DN 13 A, între localităţile Praid şi Lupeni, judeţul Harghita, din cauza zăpezii abundente şi a copacilor căzuţi pe carosabil.

Din acelaşi motiv, traficul este întrerupt şi pe DN 75, între localităţile Băiţa Plai şi Vârtop, judeţul Bihor.

Citește și: Bilanț SUMBRU al Poliției Române: Peste 1.600 de persoane au murit în accidente, în primele 11 luni ale anului

La faţa locului sunt prezente mai multe utilaje de deszăpezire, care încearcă remedierea problemei şi reluarea circulaţiei.

De asemenea, și în Cluj-Napoca, mai precis în Făget, drumul era impracticabil. Șoferii au semnalat acest lucru pe rețelele de socializare: „În Făget nu este nici un plug, era doar o avertizare”, spune un șofer.

Judeţe din Banat şi Transilvania sunt vizate de noi avertizări nowcasting Cod galben de vânt şi ploi, emise luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Astfel, până la ora 17:00, în localităţi din judeţul Timiş, se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge 60 - 65 km/h, în timp ce în zona judeţelor Hunedoara şi Caraş-Severin vântul va sufla cu 60 - 70 km/h şi vor predomina ploile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.