Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO / VIDEO - DIICOT și BCCO au stricat TOATA FERICIREA vedetelor: i-au SĂLTAT pe dealerii care le aprovizionau cu droguri

diicot dealeri capitala

Trei suspecţi au fost reţinuţi de procurorii DIICOT într-un dosar în care sunt acuzaţi de grup infracţional şi trafic intern şi internaţional de droguri de risc şi de mare risc. Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis, vineri, AGERPRES, procurorii au reţinut că, în cursul acestui an, cei trei ar fi iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat specializat în procurarea, din afara ţării, şi comercializarea de droguri de risc şi mare risc către consumatori din Bucureşti. Printre clienți se aflau și vedete din București.

Joi, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti au efectuat şapte percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Dâmboviţa, în urma cărora au fost ridicate cantităţile de 4 kilograme de canabis, 600 de grame de cocaină şi 5 grame de ciuperci halucinogene. Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurator asupra sumelor de 137.300 de lei, 8.450 de euro, 100 de lire sterline şi 100 de dolari", se precizează în comunicat. În cursul zilei de vineri, aceştia urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.