Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Scene desprinse din filme, la Timișoara: Mascații au SPART o bătaie cu ZECE protagoniști

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Scene desprinse parcă din filme, la Timișoara, unde o bătaie cu zeci de participanți a fost spartă de mascați.  Mai multe mașini au oprit într-o intersecție de la intararea în oraș. Nu mai puțin de zece indivizi au coborât și s-au luat la bătaie, cărându-și pumni și picioare. Șocați, martorii au sunat la 112 și au cerut ajutorul forțelor de ordine. Oamenii legii au ajuns rapid la fața locului.

Bătăușii au fost puși la pământ de mascați, și reținuți chiar pe trecerea de pietoni. O parte din ei au ajuns la spital cu ambulanțele.

Citește și: Poliția Capitalei face PRECIZĂRI de ULTIMĂ ORĂ despre cei trei MORȚI de la Victor Babeș

Anunțul oficial al IPJ Timiș:

Azi-noapte, în jurul orei 23:00, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Gheorghe Adam din Timișoara, a avut loc o altercație între mai multe persoane pe baza unor neînțelegeri.

În zonă se aflau luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș care au intervenit pentru aplanarea conflictului și imobilizarea persoanelor implicate.

10 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani au fost conduși la sediul Secției 1 Timișoara în vederea audierilor, iar un bărbat se află la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 40.000 de lei conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală cât și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.