Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO| Un copil de 11 ani din Braşov este dat dispărut: Poliţiştii cer ajutorul populaţiei

politie bun

Un copil de 11 ani din Braşov este dat dispărut, după ce a plecat de la şcoală către casă, dar nu a mai ajuns. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei pentru găsirea lui.

”La data de 07 octombrie 2022, Poliţia Municipiului Braşov - Biroul de Investigaţii Criminale a fost sesizată de către o femeie, din municipiul Braşov, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 11 ani, a plecat în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17.00, de la unitatea de învăţământ, ale cărei cursuri le urmează, fără a reveni la domiciliu până în prezent”, a transmis, vineri seară, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat semnalmentele copilului: înălţime 1,40 m, constituţie astenică, greutate 35 kg, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, de lungime medie, ten deschis, informează News.ro.

La momentul plecării, băiatul purta geacă, de culoare albastră, din material textil, pantaloni de trening, de culoare neagră şi adidaşi, de culoare neagră.

Are asupra sa un rucsac.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.