Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO A salvat sute de vieți, dar pe a lui nu a salvat-o nimeni: Un cunoscut medic A MURIT răpus de COVID-19, la numai 44 de ani

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Un medic de 44 de ani din Timişoara a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Doctorul Cristian Milicin era intubat de câteva zile pe Sectia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Medicul s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu aproape trei săptămâni, iar starea lui de sănătate s-a agravat şi, în ciuda eforturilor colegilor de a-l salva, acesta a murit.

Citește și: SURSE Cine l-ar putea înlocui pe Liviu Vasilescu la șefia Poliției Române

”Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puţin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic şi sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne loveşte pe toţi ca un trăznet şi încă un mesaj pentru acei inconştienţi care nu în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Pius Brînzeu" Timişoara este alături de familie. Sincere condoleanţe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris, pe Facebook, Raul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

Citește și: Cozmin Gușă – jocul și mizele reale ale moțiunii: PNL și PSD vor forma, după alegeri, un Guvern de criză

 

.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.