Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Accident grav cu un autocar din Brașov, pe o autostradă din Slovenia: Trei persoane au murit, patru sunt grav rănite

La scurt timp după ora 5 dimineața, un accident grav a avut loc pe autostrada Pomurska, între Gančani și Murska Sobota, în Slovenia. Un autobuz cu număr de înmatriculare românesc (din Brașov) a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. Trei persoane au murit și patru au fost rănite, potrivit presei din Slovenia.

Cei trei răniți au fost internați la spitalul din Murskosobo. "Deocamdată, niciuna dintre aceste persoane nu se află în pericol de moarte, dar rănile sunt destul de grave și necesită tratament spitalicesc. Toți cei trei răniți au peste 50 de ani", a declarat directorul spitalului, Daniel Grabar, pentru Radio Slovenia.

Locul accidentului este încă în curs de inspecție, a anunțat Departamentul de poliție din Murska Sobota. Detaliile vor fi prezentate într-o declarație de presă la ora 13.00.

Din cauza accidentului, autostrada a fost închisă până la ora 11.00 între nodurile Gančani și Lipovci, în direcția Maribor. Banda de circulație este în continuare închisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.