Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Accident groaznic pe DN 1: O femeie a murit și un bărbat a fost grav rănit - Autoturismul în care se aflau a fost spulberat de un TIR

ISU Cluj
Accident Cluj

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit, marţi, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 1 (E 60), în zona localităţii Dumbrava, judeţul Cluj. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri în urma accidentului.

Accidentul s-a produs pe DN 1 (E60), în apropiere de localitatea Dumbrava, pe sensul de urcare dinspre Căpuşu Mare înspre Dumbrava, conform News.ro.

Potrivit ISU Cluj, acolo s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două SAJ.

Echipajele au găsit un autocamion şi un autoturism avariate, iar în cel din urmă era încarcerată o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, în stare de inconştienţă.

”S-a acţionat imediat cu echipamentele speciale pentru asigurarea accesului salvatorilor şi pentru a extrage femeia din autoturism. S-a constatat că aceasta era în stop cardio respirator şi s-au început imediat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD, iar ulterior au fost continuate de către echipajul SAJ. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au putut readuce funcţiile vitale ale femeii”, a precizat sursa citată.

Totodată, un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost transportat de către un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări, acesta era în stare de conştienţă şi era cooperant.

Pompierii acţionează în continuare în zonă pentru prevenirea incendiilor, având în vedere că s-au înregistrat scurgeri de combustibil pe carosabil.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus de un bărbat, de 52 de ani, din judeţul Bihor. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resucitare, echipajul medical prezent la faţa locului a pronunţat decesul unei femei, de 52 de ani, pasageră în autoturism”, a arătat IPJ Cluj.

Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, conducătorul autoturismului nu a putut fi testat la locul accidentului.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri ale drumului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.