Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO| Accident îngrozitor pe DJ 101: Două persoane au decedat, iar o a treia se află în stare gravă - Șoferul care a produs accidentul era căutat pentru viol

accident Poenari

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 11.30 polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Poienarii Burchii, sat Cărbunaru s-ar fi produs un accident rutier în urma căruia o persoană ar fi decedat.

Din primele date de la fața locului, un bărbat în vârstă de 43 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcția Poienarii Burchii către Șirna, la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto și vătămarea corporală a unui pasager de 19 ani, fiind preluat de elicopterul SMURD.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Bărbatul de 43 de ani era căutat de polițiștii din Dâmbovița, în zona acestei localități, existând date că se află acolo, într-o masina.

Acesta era cercetat într-un dosar penal de viol (ar fi violat o minoră, în vârstă de 13 ani).

Anterior eventimentului, barbatul ar fi transmis familei sale mesaje suicidale.

Acesta nu se afla inscris în registrul agresorilor sexuali ( nu a mai comis fapte de agresiune sexuala/viol anterior faptei sesizate acum).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.