Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Accident mortal în Olt - Un camion a lovit un limitator de înălțime, care a căzut peste o mașină în care erau trei oameni

Un camion a lovit, marţi, un limitator de înălţime de pe DN 6, în judeţul Olt, iar acesta a căzut peste un autoturism. Trei persoane aflate în maşină au fost rănite, una dintre ele fiind supusă manevrelor de resuscitare. O altă victimă este încarcerată, iar cea de-a treia se afla în afara autoturismului. Persoana resuscitată, o femeie, a fost declarată decedată. Celelalte două victime, doi bărbaţi, vor fi transportaţi la spital.

Persoana aflată în stop cardio-respirator, în vârstă de 44 de ani, a fost declarată decedată. La spital vor mai fi transportaţi doi bărbaţi, în vârstă de 18 şi 42 de ani, a transmis ISU Olt.

Potrivit ISU Olt, echipaje din cadrul Staţiei Stoeneşti, Detaşamentului Caracal şi Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele şi o autospecială pentru primă intervenţie acţionează pe Drumul European 70, în zona localităţii Pestra, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă provocate de căderea unui limitator de înălţime peste un autoturism aflat în trafic.

content-image

„Din primele informaţii, în urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a fost găsită în stop cardio-respirator, o victimă încarcerată, conştientă şi o victimă în afara autoturismului, conştientă”, a precizat sursa citată.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.