Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Angelina Jolie și-a făcut cont pe Instagram: Actrița a postat o scrisoare emoționantă primită de la o adolescentă din Afganistan

variety.com
angelina jolie

Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a debutat pe Instagram, pe 20 august, și a împărtășit o scrisoare pe care a primit-o de la o adolescentă din Afganistan, potrivit eonline.com.

„În acest moment, oamenii din Afganistan își pierd capacitatea de a comunica pe rețelele sociale și de a se exprima liber”, le-a scris câștigătoarea Oscarului noilor ei 1,5 milioane de urmăritori. „Așadar, am venit pe Instagram să le împărtășesc poveștile și vocile celor din întreaga lume care luptă pentru drepturile lor de bază ale omului.”

În scrisoare, adolescenta și-a detaliat temerile pe fondul preluării de către talibani a Afganistanului.

„Cu toții am avut drepturi, am putut să ne apărăm drepturile în mod liber, dar de când au venit talibanii, ne temem cu toții de ei și credem că toate visele noastre au dispărut”, a scris ea. "Credem că drepturile noastre au fost încălcate. Nu putem ieși. Studiul și munca sunt prea departe. Unii oameni spun că talibanii se schimbă, dar nu cred, din cauza trecutului foarte rău".

La sfârșitul scrisorii, tânăra a scris: „Suntem din nou închiși”.

În descriere, Angelina Jolie, care a fost trimis special pentru Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați încă de la numirea sa în 2012 , și-a amintit că a făcut o călătorie la frontiera Afganistanului cu două săptămâni înainte de 11 septembrie. Acolo, a scris ea, 'a întâlnit refugiați afgani care fugiseră de talibani. Asta a fost acum douăzeci de ani.'

"Este dezgustător să vezi afganii plecând din nou din cauza frici și incertitudinii care le-a cuprins țara", a continuat Jolie. „A petrece atât de mult timp și bani, a pierde sânge și a pierde vieți doar pentru a ajunge la acest lucru este un eșec aproape imposibil de înțeles. Urmărind timp de decenii cum refugiații afgani - unii dintre cei mai capabili oameni din lume - sunt tratați ca o povară este, de asemenea, dezgustător. "

Apoi a cerut ca urmăritorii săi să acționeze. În biografia sa, Jolie a legat o pagină de pe site-ul UNHCR , în care Agenția ONU pentru Refugiați a solicitat sprijinul răspunsului umanitar din Afganistan „pentru a se asigura că toți cei care necesită asistență nu sunt uitați”.

"Voi continua să caut modalități de a ajuta. Și sper că mă veți alătura", a concluzionat actrița.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.