Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Arsenalul unui hoț profesionist de limuzine BMW - `Scule` de mii de euro găsite asupra unui bărbat luat pe sus de anchetatori

furturi auto

Furturile auto de lux s-au întețit în ultima perioadă iar hoții de limuzine investesc mii de euro în scule specifice care să îii ajute să deschidă portierele vehiculelor și să plece cu ele nevăzuți.

Este și cazul unui bărbat depistat recent de anchetatorii români, care avea asupra sa aparatură și scule de aproape 4.000 de euro.

Toate acestea au fost constatate la percheziția corporală făcută asupra bărbatului, afirmă surse judiciare, care prezintă, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE arsenalul găsit asupra acestuia.

content-image

Asupra bărbatului s-au găsit chei specifice universale, șurubelnițe, mănuși, un aparat de clonare a cheilor cu chip precum și chei clona.

O parte din aparatura și ustensilele găsite de anchetatorii români costă pe piața neagră mii de euro. Este vorba despre apartul de clonare a chipurilo, cheile clonă precum și cheia universală.

content-image

 

Aparatul de clonare preia informațiile de pe cheia țintă, în momentul în care este apropiat de aceasta și reține datele, pe care ulterior le poate copia pe cheia clonă. Acesta costă minimum 3000 de euro pe piața neagră.

content-image

În prezent bărbatul asupra căruia a fost găsit arsenalul este cercetat penal urmând ca ancehtatorii să stabilească dacă îl trimit sau nu în  judecată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.