Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Șase morți în Turcia într-un accident rutier cu un autobuz: ruta este frecventată și de turiștii români

dailysabah.com
accident rutier turcia

Șase persoane au murit și alte 25 au fost rănite când un autobuz de pasageri s-a răsturnat pe marginea drumului în nord-vestul Turciei, marți dimineață, informează Dailysabah.com.

Autobuzul călătorea dinspre orașul Edirne, situat în nord-vestul țării, spre Bodrum, un popular oraș-stațiune din sud-vest, când a ieșit de pe șosea în districtul Lüleburgaz din Kırklareli. Ambulanțele și pompierii s-au grăbit să ajungă la fața locului pentru a scoate victimele din autobuz. Autoritățile au declarat că unul dintre morți este un copil, în timp ce o anchetă este în curs de desfășurare cu privire la cauza accidentului.

Acesta este al treilea accident mortal în trei zile în Turcia. Duminică și luni, două accidente în vestul și centrul Turciei au făcut 10 victime.

Cele mai multe accidente din țară au loc vara, potrivit statisticilor oficiale. Iulie este o lună aglomerată, cu mai multe vehicule pe șosele, oamenii călătorind pentru vacanța de vară. În acest weekend, Turcia va marca Qurban Bayram (Eid al-Adha), o sărbătoare de nouă zile în care mii de persoane vor pleca la drum.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.