Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO/ Campania se încinge: Primarul Hunedoarei, prins cum încalcă legea

Campania se încinge. Consilierul județean Hunedoara din partea PNL, Lucian Gherman, a urcat pe Facebook mai multe fotografii care îl arată pe primarul municipiului Hunedoara, social-democratul Dan Bobouțanu, în timp ce încalcă legea. Mai precis, Bobouțanu este surprins fumând în incinta unui restaurant, chiar dacă inclusiv la masa la care era acesta așezat stătea un anunț de interzicere a fumatului.

„În timp ce muritorul de rând trebuie să iasă în afara unui local pentru a fuma, Înălțimea Sa Bobouțanu, primarul Hunedoarei, își permite să își satisfacă viciul de la masa restaurantului, pe care stă inclusiv un anunț de interzicere a fumatului, fără să fie deranjat de nimeni. Oare atunci când devii primar obții un permis pe care scrie „liber la încălcat legea?” se întreabă Lucian Gherman.

Consilierul PNL susține de asemenea că în acel moment, alături de primarul Hunedoarei se afla și unul dintre candidații PSD la Camera Deputaților, Ilie Toma, care în această campanie electorală încearcă să-și creioneze imaginea „omului dintre oameni.”

„Într-una dintre poze apare și candidatul PSD la Camera Deputaților, Ilie Toma, care în urmă cu câteva zile mărturisea umil la Antena 1 că el este un simplu om dintre oameni. Oare, un om dintre oameni care nu e membru PSD, nu e candidat și nici prietenul primarului, și-ar permite să stea într-un restaurant în timp ce prietenul lui fumează, fără să i se ceară lui și întregului grup să părăsească incinta, sau mai rău, fără să primească amendă?” comentează Lucian Gherman, pe pagina sa de Facebook.

content-image

content-image

Dan Bobouțanu a devenit primarul municipiului Hunedoara în urma alegerilor din această primăvară, când l-a învins pe candidatul PNL și primarul în funcție de la acea vreme, Viorel Arion, la o diferență de aproximativ 500 de voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.