Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO: Capitolul la care Iohannis este EGAL cu Putin

Din punct de vedere al facilităților de care se bucură în perioada mandatului de președinte, Klaus Iohannis este pe picior de egalitate cu liderii lumii. La o simplă privire, obervăm că președintele României se deplasează într-o mașină asemănătoare cu a lui Vladimir Putin și spunem asemănătoare pentru că nu se cunosc dotările de interior.

Fara sa fie precizate elementele de interior, de protectie, blindajul si alte echipamente speciale care se afla pe masinile oficiale ale sefilor de stat, Klaus Iohannis se poate lauda cu bolidul de peste 120.000 de euro. Masina, care a intrat in posesia Presedintiei la inceputul anului trecut, este un Mercedes Benz S500 4Matic cu ampatament alungit, al carui pret standard este de 121.000 de euro cu TVA, informează stirilekanald.

Tot un Mercedes Benz S-Class cu ampatament marit are si Vladimir Putin. Nu se stie insa ce facilitati are adaugate masina presedintelui rus, dar presa spune ca Putin isi ia cu el limuzina oriunde se duce, aceasta fiind transportata cu un avion special.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.