Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| Casa în care unul dintre cei mai infricoșători criminali în serie din SUA și-a ucis o parte din victime, scoasă la vânzare

crima

O casă care a aparținut cândva unuia dintre cei mai cumpliți criminali în serie din SUA a scoasă la vânzare. Dean Corll a răpit, violat, torturat și ucis cel puțin 28 de adolescenți și tineri între 1970 și 1973 în Houston și Pasadena, Texas. Și-ar fi omorât o parte din victime chiar în casa care a fost scoasă acum la vânzare, potrivit digi24.ro.

Era poreclit „Candy Man”, pentru că familia lui a avut o fabrică de dulciuri în Houston și obișnuia să ofere bomboane copiilor din cartier.

Corll a avut ocazional doi complici, David Owen Brooks și Elmer Wayne Henley, adolescenți, care l-au ajutat să-și ademenească victimele într-una dintre casele pe care acesta le deținea, unde au fost torturate și ucise prin strangulare sau prin împușcare.

Unul din complici - Henley - l-a omorât pe Corll, pentru că și-a dat seama că urma să fie una din victime. Ulterior, cei doi complici și-au recunoscut faptele și au fost condamnați la închisoare pe viață.

Acum, una dintre casele lui „Candy Man”, din Pasadena, este scoasă la vânzare, anunță presa locală. Are 375 de metri pătrați și un trecut înfiorător, pentru că, în urmă cu aproape 50 de ani în ea ar fi fost ucise o parte din victimele criminalului în serie.

Casa cu trei dormitoare a fost scoasă la vânzare cu numai 184.900 de dolari. În anunțul de vânzare se spune: „Bine ați venit în această casă recent renovată, situată în Pasadena. Pardoseala a fost înlocuită în toată casa.”

În anunț sunt amintite toate îmbunătățirile și se mai spune că proprietatea are o curte generoasă, însă nu se amintește nimic despre istoria ei, că a aparținut unui criminal în serie care și-ar fi ucis o parte din victime aici.

Dar localnicii știu foarte bine povestea casei și au postat imediat comentarii la anunțul de vânzare online. „Ar trebui să dărâme casa din respect pentru victime și familiile lor. Așa cum se procedează cu toate celelalte case în care au fost comise crime oribile”, este unul din comentarii.

Alții și-au exprimat interesul de a vizita casa, pentru a vedea dacă ar exista vreo activitate paranormală, ca urmare a crimelor îngrozitoare comise acolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.