Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Căutat în Germania, prins în România: Un oltean a fost săltat din trafic, la Craiova

Un român dat în urmărire internaţională de către autorităţile judiciare din Germania, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi, a fost prins în oraşul său natal, Craiova. El a fost depistat în trafic şi încarcerat.

Românul, în vârstă de 38 de ani, originar din Craiova, este cercetat de către autorităţile judiciare din Germania pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Pe numele lui există un mandat european de arestare în vederea extrădării, emis de autorităţile germane, scrie news.ro.

Suspectul a fost depistat, vineri, în trafic, pe strada Toamnei din municipiul Craiova, de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj - Compartimentul Urmăriri.

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Sâmbătă, craioveanul suspectat de furturi va fi prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.