Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Căutată de poliție, după ce a furat trei vibratoare dintr-un magazin erotic: Patroana magazinului acuză că este prădată foarte des de hoți

Daily Star
Vibratoare

Proprietarul unui magazin cu articole pentru adulți a publicat imagini care arată o femeie blondă care pleacă cu trei vibratoare fără să le plătească. Se pare că nu este prima oară când magazinul este ”prădat” de hoți.

Poliția este pe urmele unei persoane care a furat jucării sexuale în valoare de sute de lire sterline dintr-un magazin pentru adulți. Incidentul a avut loc la Sinsins Boutique of Love din Norwich, Norfolk, pe 1 iulie, conform Daily Star.

O femeie blondă neidentificată a fost filmată de camerele de supraveghere și pare să fure trei vibratoare cu o valoare de 210 lire sterline.

În această captură a fost inclus un vibrator Pillow Talk Racy G-Spot Vibrator de 45 de lire sterline, un vibrator Rabbit de 55 de lire sterline și un vibrator We-Vibe Jive de 110 lire sterline.

În imaginile difuzate online de proprietara magazinului, Helen Shepherd, o femeie poate fi văzută intrând în magazin și evaluând jucăriile sexuale.

Apoi apare și își pune prada aleasă sub braț, trece pe lângă Helen și părăsește magazinul.

Femeia în vârstă de 52 de ani deține buticul de mai bine de patru ani și susține că este în mod constant ținta hoților.

Ea a spus: "Mi s-a furat mult anul acesta. În total, cred că numai anul acesta mi s-a furat marfă în valoare de aproximativ 2.000 de lire sterline.

"Înțeleg că a fost o criză a costului vieții, dar nu este vorba de mâncare sau de lapte praf pentru copilul cuiva. Această persoană a vizat cu nerușinare o mică afacere."

Helen a spus că nu era sigură de ceea ce se întâmpla în acel moment și că abia când a revăzut imaginile de pe camerele de supraveghere și-a dat seama că fusese jefuită.

"Nu am de gând să o las pe această femeie să scape nepedepsită", a adăugat ea. "Cu siguranță nu mă aștept să recuperez jucăriile sexuale, dar este vorba de principiul

"Vreau ca orice alt potențial hoț să știe că nu sunt o persoană blândă"."

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.