Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Cel mai sexy deținut din lume iese din închisoare și devine fotomodel

Jeremy Meeks

Jeremy Meeks a fost catalogat de rețelele de socializare cel mai sexy deținut din lume, astfel încât numele și imaginea sa au devenit celebre, dincolo de motivul pentru care a făcut pușcărie. Meeks a fost arestat în 2014 și a fost condamnat la 27 de luni de închisoare. În martie, așa cum a anunțat el însuși, a fost eliberat iar acum se pregătește să-și înceapă cariera de fotomodel, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

Jeremy Meeks a postat la 3 martie un selfie alături de unul dintre frații săi, însoțit de un mesaj în care anunța că a fost eliberat și s-a reunit cu familia.

Jim Jordan, reprezentantul fostului deținut, a confirmat pentru portalul Buzzfree că a avut mai multe conversații cu diferite agenții de modelling și case de producție de film interesate să beneficieze de serviciile lui Jeremy Meeks.

Meeks a postat și o fotografie alături de managerul său Jordan în afara închisorii însoțită cu mesajul: 'Vreau să mulțumesc familiei mele și lumii întregi pentru sprijini și rugăciuni. Sunt copleșit de ceea va urma. Sunt pregătit".

content-image

În 2014, o fotografie postată de poliție pe Facebook a primit mii de vizualizări în întreaga lume, iar portalul TMZ confirma numeroasele oferte de muncă pentru Meeks venite din întreaga țară. I s-a oferit chiar să fie supus unui proces de eliminare a tatuajelor de o cunoscută firmă de tatuaje americană.

content-image

Meeks a semnat și un contract cu agenția White Cross Management, care îi va călăuzi primii pași în lumea modei. "N-am crezut niciodată că lumea mă va recunoaște după înfățișare, mă simt binecuvântat și foarte recunoscător", a declarat el ziarului Daily Mail.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

alaturi de soția sa

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.