Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Cinci victime pe DN1, între care un cetăţean străin şi trei minori

Cinci persoane, între care un cetăţean polonez şi trei copii, au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident produs duminică pe DN1, în judeţul Cluj. Primele date arată că accidentul a fost provocat de un şofer care a încercat o depăşire încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers.

Accidentul a avut loc în localitatea Ciucea din judeţul Cluj, fiind implicate doua autoturisme şi o motocicletă, scrie news.ro.

„Din cercetările preliminare efectuate la locul evenimentului rutier s-a constatat că un conducător auto, de 52 de ani, din comuna Luna, care circula cu autoturismul din direcţia municipiului Oradea ar fi efectuat o manevră de depăşire peste marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu autoturismul condus din sensul opus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. În urma impactului, autoturismul bărbatului de 50 de ani a fost proiectat în afara părţii carosabile, în şanţ. Ulterior, şoferul de 52 de ani a acroşat un motociclist polonez, care circula de asemenea, din sensul opus, informează Poliţia judeţeană Cluj.

Opt persoane, între care trei copii, au fost consultate de către echipajele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, informează ISU Cluj.

„Conducătorul motocicletei, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat şi urmează să fie transportat la spital. Acesta era în stare de conştienţă, era cooperant, însă prezintă suspiciuni de multiple traumatisme. Totodată, o femeie şi trei minori urmează să fie transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate. Conform primelor evaluări aceştia prezintă afecţiuni uşoare”, precizează sursa citată.

Poliţiştii au constatat că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool.content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.