Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Cine este femeia care a fost la un pas să fie UCISĂ de soțul ei, milionar din București

112 politia politie

Milionarul bucureștean Mihai Bizu a fost reținut după ce, în urmă cu câteva zile, a violat-o și ar fi încercat să o înece în jacuzzi pe soția sa, Irina Popescu, alături de care se afla în vacanță, la malul mării.

Femeia, instructor de tantra, instructor de yoga, psihoterapeut și psihanalist, care a scăpat ca prin minune din mâinile soțului agresor, a depus plângere la poliție când s-a întors în București. Originară din Republica Moldova, tânăra a avut o relație și cu celebrul manelist Costi Ioniță.

Citește și: Ciolacu, atac dur: ‘Economia națională e pusă pe butuci de măsuri aberante. O rectificare bugetară făcută în bătaie de joc și în disprețul realității!’

Sursele citate, au povestit, pentru Gândul.ro, că Bizu, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din București a plecat la Mamaia împreună cu soția și cu mai mulți prieteni. Bâzu și Irina Popescu s-au cazat la hotelul Nyota. În aceași seară, cei doi s-au întâlnit cu prietenii lor și au petrecut la clubul de lux Nuba. De acolo au mers la vila în care era cazat unul dintre cunoscuți, care avea inclusiv un jacuzzi.

Conform anchetatorilor, după aproximativ o jumătate de oră, în timp ce se nevasta lui afla deja în bazin, Mihai Bizu s-a repezit dintr-o dată la aceasta și după ce a dat-o cu capul de marginea căzii, a băgat-o cu capul sub apă și a început să strige că o omoară.

Irina Popescu ar fi fost salvată de prietenul de familie care le făcuse invitația. Foarte speriată, aceasta a fugit din curte, iar mai multe fete, cazate la aceeași locație, au sunat la 112.

La scurt timp, soția omului de afaceri a revenit după ce, pe drum, și-a dat seama că a plecat fără geantă. Tot atunci, la fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, însă aceasta nu a vrut să-și denunțe soțul și a afirmat că a fost o simplă ceartă conjugală.

Ulterior, cei doi soți au plecat la hotel ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă, în momentul în care au ajuns în cameră. Mihai Bizu ar fi violat-o, după care a adormit lângă ea.

Soția milionarului a fugit cu taxiul la București

Sursele citate au precizat că, de dimineață, instructoarea de yoga s-a trezit înaintea soțului ei, s-a îmbrăcat și a luat un taxi până la București. Ajunsă în Capitală, femeia a mers direct la Secția 15 Poliție, unde a povestit ce s-a întâmplat, cu lux de amănunte. După ce au constatat că, pe lângă viol, ar putea fi vorba despre o tentativă de crimă, judiciariștii care au înregistrat plângerea femeii au anunțat Serviciul Omoruri.

Citește și: Orban: ‘Dacă îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă’

Ca urmare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București a fost declanșată o anchetă, iar după audierea martorilor, omul de afaceri Mihai Bizu a fost pus sub acuzare și reținut, vineri, de procurori.

Acesta urmează să fie prezentat instanței Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru tentativă de omor și viol.

Mihai Bizu este unul dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din București și județul Ilfov. Acesta a ridicat până acum zeci de blocuri, în Popești Leordeni, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, IMGB și comuna Chiajna.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.