Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto | Cine este tânăra ucisă în dubla crimă la Hoghiz. Ea a fost strangulată, mama ei a fost găsită carbonizată

Foto: adevarul.ro
tanara invatatoare ucisa hoghiz dubla crima brasov

Cine este tânăra ucisă în dubla crimă la Hoghiz. Ea a fost strangulată, mama ei a fost găsită carbonizată

Vineri seara, un bărbat din Brașov și-a găsit soția carbonizată în curtea casei, iar pe fiică moartă în casă, cu urme de strangulare.

Misterul se adâncește în cazul dublei crime din Hoghiz. Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte, vineri seara, 15 decembrie, într-o localitate din județul Brașov. Tânăra moartă avea 25 de ani și era învățătoare în localitatea Ticuș. Mama sa, de 45 de ani, a fost găsită carbonizată în curtea imobilului, scrie presa locală, potrivit adevarul.ro.

Anchetatorii iau în calcul o ceartă între femeie și fiica ei, fiind vehiculat scenariul unei crime urmate de sinucidere. Oamenii cred că mama și-ar fi omorât fata, apoi a ieșit în curte, în spatele casei, unde și-a dat foc.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţul femeii, care, alarmat că cele două nu mai răspundeau la telefon, a mers acasă, unde a făcut descoperirea șocantă.

„La solicitarea telefonică a unui bărbat care este proprietarul unui imobil din comuna Hoghiz, un vecin care are cheia şi un unchi al proprietarului au intrat în curte şi au descoperit cadavrul unei femei. Ulterior, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, respectiv la locuinţa familiei din comuna Hoghiz, au descoperit în curtea casei cadavrul unei femei de 45 de ani iar în locuinţă cadavrul altei femei, fiica primei femei, aceasta având vârsta de 25 de ani. Ambele prezentau indicii de moarte violentă”, a declarat, sâmbătă, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.