Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Codrin Ștefănescu, MUTARE BOMBĂ înainte de congres - SMS de revoltă către colegii din PSD

PSD
Codrin Stefanescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, folosește baza de date a partidului pentru a transmite mesaje colegilor săi.

Citește și: Ministerul lui Petre Daea, VERDICT care aruncă în aer războiul pornit de Liviu Dragnea pe tema legumelor cu pesticide

"Sunt îngrijorat pentru ceea ce se întâmplă acum în PSD. Foarte îngrijorat. Cineva încercă să ne impună o direcție care nu este deloc bună și în care nu cred. Nu putem uita anii în care PSD-iștii au fost vânați și hăituiți, de jos până sus.

PSD trece prin momente foarte grele.. Din acest motiv mi-au depus candidatura pentru funcția de Secretar General. Voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a întări și apăra partidul în fața unor adversari fără milă. Nu ne putem da bătuți. Îți mulțumesc că ai fost alături de partid în toți acești ani plini de lupte. Cu prietenie, Codrin Ștefănescu", se arată în mesajul lui Ștefănescu.

Ștefănescu a afirmat azi că există „prea mulţi trădători pe metru pătrat”, dintre care unii vor să fie șefi şi anunță că nu se va supune lor.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general PSD, și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Pentru aceeași funcție candidează și actualul purtător de cuvânt al social democraților, Mihai Fifor.

Sâmbătă, 29 mai, PSD urmează să organizeze un Congres extraordinar în care se vor decide funcţiile de preşedinte al partidului, preşedinte executiv şi secretar general.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.