Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| Comisarii Gărzii de Mediu Ilfov au amendat cu 100.000 de lei două societăţi aparţinând Sectorului 3

gunoi deseuri

Comisarii Gărzii de Mediu Ilfov au amendat joi cu 100.000 de lei două societăţi aparţinând Sectorului 3, din cauza unor neconformităţi în gestionarea şi depozitarea deşeurilor, potrivit Agerpres.

"Astăzi, 14 aprilie, comisarii Gărzii de Mediu Ilfov au finalizat controlul la halele din Splaiul Unirii Nr. 15, localitatea Popeşti Leordeni, aflate în exploatarea SC SD3 Salubrizare şi Deszăpezire S3 SRL. În urmă cu câteva zile mai mulţi cetăţeni ce locuiesc în zona sesizau un accentuat disconfort olfactiv. În urma acestor sesizări, o echipă de comisari GNM s-a deplasat la faţa locului unde a constatat neconformităţi în gestionarea şi depozitarea deşeurilor", a postat Garda de Mediu pe propria pagină de Facebook.

În cadrul acestor hale, operatorul depozita deşeuri RDF (deşeuri rezultate din tratarea mecanică a deşeurilor municipale şi asimilabile) provenite de la staţia de sortare aflată pe strada Lunca Vişagului din sectorul 3, Bucureşti, scopul fiind acela de stocare temporară până la valorificarea energetică a deşeurilor.

În plus, comisarii au putut constata existenţa unei cantităţi însemnate de deşeuri vegetale şi mobilier urban dezafectat aflat în diferite stadii de degradare, toate depozitate în afară halelor, pe platforma betonată.

"Pentru toate neconformităţile constatate comisarii GNM au aplicat două sancţiuni în valoare totală de 100.000 lei şi au dispus interzicerea pe viitor a depozitării deşeurilor precum şi evacuarea imediată a deşeurilor identificate, respectând prevederile legale în vigoare", a scris Garda de Mediu pe pagina de socializare.

Comisarii Gărzii de Mediu Ilfov vor urmări şi monitoriza respectarea măsurilor impuse acestor societăţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.