Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Cristian Popescu Piedone a oficiat primele căsătorii din postura de primar al Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a oficiat astăzi, 06.11.2020, primele căsătorii ce au avut loc după depunerea jurământului în cadrul Starii Civile Sector 5. Edilul a dorit să le facă o surpriză celor care au decis să își unească astăzi destinele. Cu această ocazie, primarul le-a reamintit celor prezenți importanța respectării regulilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii COVID-19.

„Este important să avem parte și de momente de bucurie și fericire în această perioadă. Pandemia de coronavirus a schimbat multe lucruri, însă iubirea și familia ar trebui să devină și mai puternice acum. Vă felicit că ați făcut acest pas, chiar și în aceste vremuri fără precedent. Să respectăm regulile impuse de autorități pentru a putea scăpa cât mai repede de acest virus.”, a transmis Cristian Popescu Piedone tinerilor care și-au oficiat astăzi căsătoriile.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.