Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| Crucea Roşie Vrancea a trimis primul transport umanitar destinat victimelor din Turcia şi Siria

crucea rosie

Crucea Roşie Vrancea a trimis, miercuri, primul transport cu materiale şi echipamente de primă necesitate destinat victimelor cutremurului, care va ajunge în localitatea Gaziantep, aproape de graniţa dintre Turcia şi Siria, a informat organizaţia.

"Filiala de Cruce Roşia Vrancea a pregătit un transport umanitar de circa patru tone pentru populaţia afectată de cutremurul din Turcia. Transportul a plecat, miercuri, către Turcia, mai exact la Gaziantep. Am încărcat cu ajutoare de strictă necesitate, care sunt prioritare la acest moment, şi anume, paturi de campanie supraetajate, toalete ecologice, portabile şi paturi, precum şi produse de igienă. Filiala Vrancea, ca Societate Naţională de Cruce Roşie din România, a lansat un apel de ajutor de urgenţă pentru sinistraţii din Turcia şi Siria. Populaţia civilă a început imediat să doneze şi donează în fiecare zi la sediul filialei", a declarat directorul Crucii Roşii Vrancea, Rodica Davidean, potrivit Agerpres.

Ajutoarele care vor ajunge la persoanele sinistrate provin din fonduri proprii, de la partenerii germani ai Crucii Roşii Vrancea, mai precis de la Crucea Roşie Filiala Lauterbach, precum şi din bani donaţi în scop umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia.

Crucea Roşie Vrancea a făcut apel către toţi cei care doresc să se implice în campania de ajutorare pentru a dona obiecte de prim-ajutor sau bani pentru a achiziţiona corturi, paturi de campanie, saci de dormit, pături, lanterne, generatoare, încălzitoare şi produse de igienă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.