Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Dacia 1310 la un preț uluitor în Germania: Mașina are vopseaua originală și kilometri foarte puțini

Promotor.ro
Dacia 1310

O Dacia 1310, produsă în anul 1989, cu doar câteva luni înainte de căderea regimului comunist în România, a fost pusă la vânzare la un preț remarcabil. Autovehiculul a înregistrat mai puțin de 17.000 de kilometri și conservă vopseaua originală.

Pe platforma de vânzări auto mobile.de a fost listată o Dacia 1310 într-o stare impecabilă. Fabricată în 1989, chiar înainte de căderea comunismului în România, mașina păstrează vopseaua originală, toate echipările de fabrică și a parcurs mai puțin de 17.000 de kilometri, conform ProMotor.ro.

Prețul pentru acest model Dacia 1310, fabricat în luna mai 1989, este de numai 2.500 de euro. Având în vedere încadrarea sa în categoria automobilelor de epocă, acest preț este remarcabil de scăzut.

Conform informațiilor din anunț, mașina are la bord 16.898 de kilometri, un motor pe benzină de 1.340 de centimetri cubi, 65 de cai putere, transmisie manuală, geamuri manuale față-spate, radio cu casetă și lunetă încălzită. De asemenea, interiorul se află într-o stare perfectă, cu o nuanță bej.

content-image

„Primul proprietar, mașina este în stare originală, fără accidente, cu vopsea originală, kilometri reali – 16.800 km!!!! Este gata de utilizare, într-o stare pe măsura vechimii, în garaj. Temporar, a fost scoasă din circulație”, precizează proprietarul în anunțul de vânzare.

Automobilul este înmatriculat în Ungaria, iar proprietarul deține în continuare toate documentele aferente mașinii. În plus, acesta dispune de manualul de utilizare original și cartea de service, conform standardelor din 1989, la momentul vânzării inițiale a vehiculului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.