Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Dan Barna, surprins la terasă fără mască, în ziua în care Guvernul anunța noile restricții - Reacția vicepremierului

Inquam Photos
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna, lider al USR, a fost fotografiat, pe 27 martie, în timp ce se afla la o terasă din Capitală, alături de mai multe persoane, între care primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, de la USR, Iulia Popovici, secretar de stat la Cultură, de la USR, într-un spațiu vizibil aglomerat, fără a purta mască de protecție. Imaginile, surprinse în ziua în care Guvernul anunța noile restricții pentru populație, au fost difuzate, marți seară, la B1 Tv.

”O televiziune a făcut caz de faptul că acum 10 zile am ieșit la o terasa în weekend să mănânc alaturi de câțiva artiști discutând despre soluții de a veni în sprijinul lor. A fost o ieșire la prânz, am purtat masca cu excepția firească a momentului când a sosit comanda de mâncare.

Am stat nouă oameni la doua mese, la una patru la cealalta cinci persoane, tocmai pentru a respecta regulile.

Până am ajuns acolo am purtat masca, sunt suficienți martori. La fel am făcut și când am părăsit terasa. Nimic mai mult.

Recomandarea rămâne aceeași:

Nu putem trece de pandemie decât prin vaccin. Până atunci trebuie să purtăm cât de mult masca și să ne protejăm pe noi și pe cei apropiați cât putem”, a scris Dan Barna pe Facebook.

„Pe 26 martie, Vlad Voiculescu, Lucian Bode, premierul Cîțu au anunțat restricțiile în Capitala României. Sâmbătă, 27 martie, Dan Barna, vicepremierul României, s-a dus la terasă (...) să mănânce și să bea alături de radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, alături de soții, de familie, de prieteni, undeva la vreo 12-13 USR-iști s-au întâlnit.

Conform măsurilor de restricție, nu este voie să stai la masă mai mult de șase persoane din familie sau din cercul apropiat fără să porți mască. Domnul Dan Barna a fost surprins nepurtând mască, alături de primarul Sectorului 2, de doi deputați USR. (...)

Dan Barna a stat acolo de la ora 13 până la ora 16, iar domnul Mihaiu a stat până la ora 17, după care s-a dus seara să închidă clubul Bamboo. (...) Foarte bine a făcut”, a declarat jurnalistul Silviu Mănăstire.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.